top of page

BIKINI MASTERCLASS 11-9

Aanstaande zondag is het zo weer zo ver, de Bikini Masterclass. En jij bent er bij!

We verzamelen om 10:30 in het horeca gedeelte van Sportcentrum Oudenrijn. Wanneer je de entre binnenkomt loop je rechtdoor, je komt dan vanzelf bij de horeca uit. We verzamelen rechts achterin, dit is duidelijk te herkennen. We gaan gezamenlijk naar boven en het programma start om 11:00.

Het is tijdens de theorie presentatie NIET toegestaan foto's of videos te maken. Het is dan ook aan te raden een notitieblok en een pen mee te nemen mocht je bepaalde dingen willen noteren.

Rond 13:00 is er mogelijkheid om te eten. Heb je je eigen eten mee, dan mag je dit in de zaal opeten. Helaas mag eigen eten niet worden genuttigd in het horeca gedeelte. Wel kun je hier eten en drinken bestellen.

Er is geen magnetron aanwezig om eten op te warmen, houd hier alsjeblieft rekening mee.

Om 14:00 beginnen we met het praktijk gedeelte. Hier mogen wel videos en foto's worden gemaakt. Het is belangrijk dat je voor deze dag de juiste poseer schoenen hebt, heb je deze nog niet bestel ze dan via Silhouette. Mocht je nog advies willen hebben mbt. de juiste schoen laat het me dan weten.

Tijdens het poseren delen we de groep in 3. We hebben namelijk dames die de basis al onder de knie hebben, dames die pas of nog niet gestart zijn met poseren en we hebben een klein aantal Body Fitness dames. Om iedereen op haar eigen niveau te kunnen helpen worden dit 3 groepen, maar blijven we wel allemaal gezellig in dezelfde zaal.

Je mag het praktijk gedeelte uiteraard volgen in (poseer) bikini, maar heb je die niet of voel je je daar niet prettig bij, trek dan gewoon lekker je sportkleding aan. Wel is het prettig wanneer je meedoet in een croptop of sportBH, zo kunnen we namelijk veel beter je houding en ademhaling zien tijdens het poseren.

We ronden om 16:00 de dag af. Als het gezellig is mag je uiteraard lekker blijven kletsen in de horeca, het sportcentrum sluit om 17:00.

TIP: Check van te voren of er geen wegwerkzaamheden gemeld zijn op je route!

Wij hebben er enorm veel zin in. Tot zondag!

bottom of page